В съдебната зала днес Георги Семерджиев заяви, че не разбира за

...
В съдебната зала днес Георги Семерджиев заяви, че не разбира за
Коментари Харесай

Георги Семерджиев пред съда: Не разбирам в какво съм обвинен, бях отвлечен, не помня нищо

В правосъдната зала през днешния ден Георги Семерджиев съобщи, че не схваща защо го упрекват. Обясни, че е бил похитен и не знае къде е персоналната му карта, а на въпрос по кое време е станало това, той отговори, че не си спомня. После посочи, че се е случило към 17,00 часа на 5 юли и не си спомня по какъв начин, но се събудил на идващия ден в дома си, когато служителите на реда нахлули в дома му. Той е уверен, че поради отвличането му, нямало по какъв начин да е карал колата си във съдбовната нощ.

Семерджиев съобщи, че няма причина да е арестуван, тъй като бизнесът му е легален и в никакъв случай не се е крил. Обясни, че книжката му не е подправена.

Прокуратурата уточни, че след инцидента Семереджиев се е обадил да му донесат стълба, с цел да влезе в дома си. Сред хората, които се присъединили в това, била и полицайката Симона. Експертиза демонстрира, че по скоростния лост и вратата на колата има негови следи. Едната маратонка на Семереджиев е открита в колата, а другата - в дома му. Точно по този начин - единствено с една маратонка той се появил в стопанисваната от него автомивка малко след случая край столичния хотел " Хемус ". Както към този момент стана ясно, точно там са открити и ключовете за дома му.

По-рано прокуратурата поиска постоянен арест за водача, за който се появиха данни за многократни прегрешения на пътя. Обвинителите са внесли настояването в Софийския градски съд (СГС) към 13:30 ч., осведомиха от институцията. Към момента все още не е подготвена кръвната проба на арестувания.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР